کنفرانس علمی یکروزه سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
کنفرانس علمی یکروزه تحت عنوان «سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج)» 17 شهریورماه سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کنفرانس علمی یکروزه تحت عنوان «سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) با محوریت درصد کاهش سموم، آفت کش و کودهای شیمیایی و فلزات سنگین» را با حضور تخصص های (پزشکی خانواده، پزشکی اجتماعی، زنان وزایمان)، گروه تغذیه در مقاطع دکترای (سیاستهای غذا و تغذیه، علوم و صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه)، کارشناسی ارشد (علوم و صنایع غذایی، تغذیه ورزشی، تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم بهداشت در تغذیه، علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه، علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی و بهداشتی، میکروب شناسی مواد غذایی، کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی)، پزشکان عمومی مقطع دکترای حرفه ای و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده از ساعت 8:00 لغایت 13:00 روز دوشنبه 17 شهریورماه سال 1404 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار کرد.


نظر دهید