• 1404/06/17 - 08:36
  • تعداد بازدید خبر : 15
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

کنفرانس علمی یکروزه سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد

کنفرانس علمی یکروزه تحت عنوان «سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج)» 17 شهریورماه سال 1404 در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کنفرانس علمی یکروزه تحت عنوان «سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) با محوریت درصد کاهش سموم، آفت کش و کودهای شیمیایی و فلزات سنگین» را با حضور تخصص های (پزشکی خانواده، پزشکی اجتماعی، زنان وزایمان)، گروه تغذیه در مقاطع دکترای (سیاستهای غذا و تغذیه، علوم و صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم تغذیه)، کارشناسی ارشد (علوم و صنایع غذایی، تغذیه ورزشی،  تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم بهداشت در تغذیه، علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه، علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی و بهداشتی،  میکروب شناسی مواد غذایی، کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی)، پزشکان عمومی مقطع دکترای حرفه ای و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده از ساعت 8:00 لغایت 13:00 روز دوشنبه 17 شهریورماه سال 1404 در  سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار کرد.

 

  • گروه خبری : گروه خبری آموزش مداوم
  • کد خبر : 144188
کلمات کلیدی
سارا یحیی زاده
خبرنگار

سارا یحیی زاده

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/06/17 08:36