• 1403/09/21 - 11:21
  • تعداد بازدید خبر : 33
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

وبینار «فرهنگ سازی مصرف نان و برنج» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد

وبینار آموزشی با عنوان «فرهنگ سازی مصرف نان و برنج» ویژه کارکنان دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار آموزشی با عنوان «فرهنگ سازی مصرف نان و برنج» را صبح روز سه شنبه 20 آذرماه سال 1403 ویژه کارکنان شاغل در دانشگاه با حضور مجازی فوق تخصص های گوارش اطفال، متخصصین پزشکی خانواده، پزشکان عمومی مقطع دکترای حرفه ای و پزشک عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده، مشمولان گروه علوم تغذیه در مقاطع (دکترا و کارشناسی ارشد وکارشناسی (علوم تغذیه)، به دبیری دکتر آبتین حیدرزاده– دانشیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزارکرد.

در این وبینار، مطالب جامعی در خصوص نیمرخ مصرف نان و برنج در ایران و جهان، چه نان و برنجی مصرف کنیم؟ آیا نان و برنج موجود در بازار امن است؟، هرم تغذیه ای و مصرف نان و برنج ، فواید و مضرات مصرف نان و برنج و بیمارانی که ممنوعیت یا محدودیت مصرف نان / یا برنج دارند، ارائه شد.

لازم به ذکر است: در اجرای این برنامه مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری داشت و در حال حاضرعلاقه مندان می توانند محتوی وبینار را از طریق لینک زیر با مراجعه به مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان در قسمت محتوی وبینارها دریافت و مشاهده نمایند. https://gilan.ircme.ir/App_Web/(Guest)/Default.aspx?CenterID=21

  • گروه خبری : گروه خبری آموزش مداوم
  • کد خبر : 132970
کلمات کلیدی
سارا یحیی زاده
خبرنگار

سارا یحیی زاده

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/09/21 11:21