وبینار «فرهنگ سازی مصرف شیر و لبنیات» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
وبینار آموزشی با عنوان «فرهنگ سازی مصرف شیر و لبنیات» ویژه کارکنان دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار آموزشی با عنوان «فرهنگ سازی مصرف شیر و لبنیات» را صبح روز سه شنبه 15 آبان ماه سال 1403 ویژه کارکنان شاغل در دانشگاه با حضور مجازی فوق تخصص های گوارش اطفال، متخصصین پزشکی خانواده، پزشکان عمومی مقطع دکترای حرفه ای و پزشک عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده، مشمولان گروه علوم تغذیه در مقاطع (دکترا و کارشناسی ارشد وکارشناسی (علوم تغذیه)، به دبیری دکتر آبتین حیدرزاده– دانشیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزارکرد.
در این وبینار، مطالب جامعی در خصوص: نیمرخ مصرف شیر و لبنیات در ایران و جهان و اختلافات پیرامون مصرف لبنیات: افسانه ها و حقایق مربوط به لبنیات، چه شیر و لبنیاتی مصرف کنیم؟ پاستوریزه یا محلی؟، ترکیبات تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی و مزایای سلامتی مصرف لبنیات، حساسیت و عدم تحمل لبنیات: عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر و لبنیات در دستورالعمل ها و توصیه های غذایی: دستورالعمل ها و توصیه های جاری برای گروه های سنی مختلف ارائه شد.
لازم به ذکر است: در اجرای این برنامه مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری داشت و در حال حاضرعلاقه مندان می توانند محتوی وبینار را از طریق لینک زیر با مراجعه به مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان در قسمت محتوی وبینارها دریافت و مشاهده نمایند. https://gilan.ircme.ir/App_Web/(Guest)/Default.aspx?CenterID=21
نظر دهید