وبینار «پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
وبینار آموزشی با عنوان «پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر» ویژه کارکنان دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار آموزشی با عنوان «پیشگیری و کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای غیر واگیر» را صبح روز سه شنبه 18 دی ماه سال 1403 ویژه کارکنان شاغل در دانشگاه با حضور مجازی: متخصصین پزشکی خانواده، پزشکان عمومی مقطع دکترای حرفه ای و پزشک عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده، مشمولان گروه علوم تغذیه در مقاطع دکترای (علوم تغذیه، سیاستهای غذا و تغذیه، علوم و صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی)، کارشناسی ارشد (تغذیه ورزشی، تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، علوم و صنایع غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم بهداشت در تغذیه، علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه، علوم و صنایع غذایی-کنترل کیفی و بهداشتی، میکروب شناسی مواد غذایی،کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی)، کارشناسی (علوم و صنایع غذایی، علوم تغذیه، علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) و کارشناسی پرستاری، به دبیری دکتر آبتین حیدرزاده– دانشیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزارکرد.
در این وبینار، مطالب جامعی در خصوص: عوامل خطر تغذیه ای فشار خون بالا و بیماریهای قلب و عروق، عوامل خطر تغذیه ای سرطان ها، عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای اسکلتی عضلانی، عوامل خطر تغذیه ای بیماریهای تیروئید، عوامل خطر تغذیه ای دیابت، عوامل خطر تغذیه ای چاقی، ارائه شد.
لازم به ذکر است: در اجرای این برنامه مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان همکاری داشت و در حال حاضرعلاقه مندان می توانند محتوی وبینار را از طریق لینک زیر با مراجعه به مرکز آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی گیلان در قسمت محتوی وبینارها دریافت و مشاهده نمایند. https://gilan.ircme.ir/App_Web/(Guest)/Default.aspx?CenterID=21


نظر دهید